Wereldburgers

Juridische Begeleiding voor Immigranten, Expats en Internationale Ondernemers

Welkom bij Wereldburgers, de gespecialiseerde afdeling voor de juridische begeleiding van immigranten, expats en internationale ondernemers.

In een steeds globaliserende wereld worden mensen steeds meer geconfronteerd met complexe juridische vraagstukken die over landsgrenzen heen reiken. Of u nu naar België verhuist, vanuit België naar het buitenland gaat, of internationaal zaken doet, ons team van ervaren advocaten staat klaar om u te begeleiden.

Onze Diensten:

  • Immigratie & Visa: Wij helpen u met alle aspecten van het immigratieproces, van het aanvragen van visa tot het verkrijgen van verblijfsvergunningen en naturalisatie.
  • Vreemdelingenrecht: We adviseren u over uw rechten en plichten als immigrant in België, inclusief arbeidsrecht, familierecht en sociale zekerheid.
  • Internationaal Contractenrecht: We begeleiden u bij het opstellen, onderhandelen en uitvoeren van internationale contracten, zoals handelscontracten, joint ventures en distributieovereenkomsten.
  • Internationaal Ondernemingsrecht: We adviseren u over de juridische aspecten van het zakendoen in het buitenland, inclusief oprichting van bedrijven, belastingrecht en intellectuele eigendom.
  • Familierecht met Internationale Dimensie: We begeleiden u bij complexe familierechtzaken met internationale aspecten, zoals echtscheiding, voogdij en erfrecht.

Onze Troeven:

  • Ervaren & Gespecialiseerd Team: Ons team heeft ruime ervaring in het begeleiden van immigranten, expats en internationale ondernemers. We zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden en houden onze kennis continu up-to-date.
  • Wereldburger Stephan Doukhopelnikoff: Onze teamleider, Stephan Doukhopelnikoff, is zelf een wereldburger met een uitgebreid netwerk van cliënten, organisaties en advocaten over de hele wereld. Hij begrijpt de unieke uitdagingen waarmee immigranten en expats worden geconfronteerd en kan u dan ook met gerichte en persoonlijke begeleiding bijstaan.
  • Multilinguale Ondersteuning: We communiceren in het Nederlands, Frans, Engels en diverse andere talen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u alles in uw eigen taal begrijpt.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw voornaam en naam